english

Kézzel nevelt papagáj fiókák

Rólunk írták

Kérjük, írják meg nekünk véleményeiket, észrevételeiket!

Két éve vásárolom a Bonaparte madáreleséget jákó papagájom számára nagy kiszerelésben: 10-20 kg-osban. A magkeverék tényleg kiváló minőségű, nem poros, nem molyos, száraz, ép szemekből álló eleség. A jákó nagyon kedveli. 20 kg mag egy évig elég volt egy madár számára, és helyesen tárolva, jól bekötve a zsákot ugyanolyan száraz, tiszta, molymentes maradt, mint, amikor megvásároltam.

(Jankó)

Életem első madarát ebből a tenyészetből vettem, és nagyon fontos nekem, hogy minden félelmemet, és nem tudásomat óriási türelemmel, és kedvességgel valamint szakértelemmel fogadták, és kezelték. András madarai lenyűgözőek, az egészséges viselkedés, színpompa, és a minden fiatal állatra jellemző kiváncsiság, megtapasztalható volt rajtuk. Ezek az állatok sokkal izgalmasabbak, mint azt én valaha is gondoltam. Azóta is számíthatok a tenyésztőre, hozzá fordulhatok ha segítségre van szükségem, nyílván ezt csak akkor teszem, ha tanácstalan vagyok, de mégsem mindegy, hogy magamra maradtam-e, ezen a számomra teljesen új területen. A kis Szenegáli papagájomat csak imádni lehet, és ezt nem lehet pénzben mérni... :)

Üdvözlettel: Ottilia

Másfél éve vásároltam egy jákót a tenyésztőtől. Bubuka (ahogy magát szólítja) nagyon okos, intelligens s talán, ami fontosabb makkegészséges. Csak Bonaparte magkeverékkel etetem. Meg is hálálja hisz kitűnő kondícióban van. Örülök, hogy innen származik a madaram ,mert nemcsak remek takarmányhoz jutok reális áron, hanem bármikor is tanácsra legyen szükségen, Andris mindig segít. Köszi mindent.

Üdv: Szabó Zoltán Mosonmagyaróvár

Tisztelt Árnyék András! Előszöris engedje meg, hogy gratuláljak a csodálatos honlapjához! A hazai mezőnyben, nálunk a dobogó első fokán van. A kis Kékhomlokú amazonunk Önöktől származik, már két éves, családtaggá vált nálunk. Nagyon sokat beszél, imádja az egész családot. Mi is őt. Az Önök által forgalmazott Standard takarmány kiváló. Köszönjük mindenkori segítségét.

K. Attila Budapest

Nagyon szép a weboldaluk! Ha egyszer nagypapagájt vásárolok, csak innen fogom.

Viktória

Kedves András! Néhány hete voltam Önnél egy Kongó papagáj fiókáért. A kismadár azóta is jól van, szépen beilleszkedett a családba. Az Ön szakmai hozzáértéséről és hozzáállásáról csak jókat tudok írni. A madárház a legpedánsabb, legtisztább, amit eddig láttam. A madarak gyönyörű, precíz módon vannak elhelyezve. A higiánia, akár egy állatorvosi rendelőben.

Minden jót kívánok, sok sikert a madarakhoz! Farkas Karola

Igényes, professzionális a weboldal. Csak így tovább!

G.

A magkeverékük kiválló minőségű, mindenkinek csak ajánlani tudom. Amióta a Jákóm ezt kapja, teljesen kivirult. Szívből ajánlom minden madártartónak!

Lestyák Vilmos Budapest

A fiam vásárolt magától egy Jákó papagájt, aki azóta igazi családtag lett, nagyon sokat beszélget, kb. fél éves, és most kezdte kimondani a nevét, hogy "Kokó", és "Szia Kokó". Nagyon kíváncsi, minden érdekli, a polcokat szépen lepakolja, mint egy kisgyerek. Sokat bohóckodik, néha akaratos, de imádja mindenki. Félve indultunk neki, de Andrásnak köszönhetően minden információt megkaptunk, bármikor fordulhattunk/fordulhatunk hozzá ha kérdésünk van.

Köszönettel: Dózsa család - Göd

Tisztelt Uram! Szeretném kifejezni megelégedettségünket az Önök magkeverékeivel kapcsolatban. Mindegyik terméküket rendeltem már, bátran kijelnthetem, hogy a hazai piacon a legjobb magkeverék az Önöké.

Kálmán Péter

Kedves András! A Feketesapkás papagáj tényleg egy tollas bohóc. Köszönünk mindent!

Ági Telkiből.

Kedves András! Az amazonunk imádja a magkeveréket. Számomra is kitűnőnek tűnt, de ugye a puding próbája az evés és ezzel nincs probléma. A madarunk habzsolja. Köszönjük szépen a sok hasznos tanácsot is amivel elláttál, ezek is a madarunk javára fognak válni.

Üdv: Jani és Klaudia


Először is szeretnénk gratulálni a honlap új arculatához! Nagyon igényesre sikerült, és rengeteg hasznos információt találtunk benne, amiket hasznosíthattunk a kismadarunk nevelésében.
Ezen kívül nagyon szeretjük a magkeverék új csomagolását a könnyebb tárolás miatt, és a sokféle kiváló minőségű magról nem is beszélve.

Bach Krisztina

Engedje meg, hogy gratuláljak az Önök által forgalmazott kiváló magkeverékhez. Az itthon forgalmazott takarmányok egyike sem közelíti meg az Önök termékét. Nem is beszélve az udvarias és türelmes kiszolgálásról!

Sok sikert a továbbiakban! Vilmos

Most már hosszabb ideje az Önök magkeverékét vásárolom az én gyönyörűségemnek (Ő egy Kékhomlokú amazon), aki amúgy nagyságos asszony. :) Rendkívül válogatós, semmilyen magkeveréket nem fogyasztott szívesen, pedig kimondottan a nekik készült válogatásban kapható keverékeket vásároltam neki (gyümölcsös és mindenféle fajta vitaminos és sima kiszerelésekben). De nem ízlett neki és ezt minduntalan, legnagyobb „örömömre” :) úgy adta a tudtomra, hogy elegánsan kiborította az egész tálat. Egy ideig, ezek tapasztalása után, magam kevertem neki eledelt. Tettem bele szárított gyümölcsöket is (emberi fogyasztásra alkalmas termékeket). De nem volt igazi ez sem neki. (Megjegyzem itt, hogy egy csomó féle, gyönyörű és tökéletesen egészséges gyümölcsöt sem hajlandó megenni –azok a gyönyörűséges almákat pl., amik talán idegen bolygón nőnek-, már azon is töprengtem, hogy talán nekem sem kellene megenni J Meleg- és hidegvízzel is teljesen megmosom őket, sőt meghámozva is próbáltam. De írhatnám a paradicsomot, szőlőt, paprikát, narancsot, banánt, stb.  is. Van, amihez hozzá sem nyúl, csak megízleli. Ám ami az én kertemben terem gyümölcs, azt mindenkor megette! Én nem permetezek amúgy. Aztán rátaláltam a Bonaparte magkeverékre. Azóta egyszer sem fordult elő, hogy kiborította vagy ki akarta volna borítani az etető tálját! Szerintem ettől ékesebb igazolás nem is lehetne, hogy ízlik neki az eledel! Ezúton is köszönöm szépen Önöknek ezt a remek magkeveréket! Nekem kevesebb takarítás, a madárkámnak pedig láthatólag tápláló és egészséges eledel!

Üdvözlettel: Szombat Attila

Végre egy igényes, jól szerkeztett papagájos weboldal! A Facebook oldaluk is szuper!

Kedves András!

Nem bántuk meg, hogy a Szenegáli papagájt választottuk! Ez a kismadár egy csoda! Hanyat fekszik a kezünkben és le sem tudjuk vakarni magunkról. Nagyon dicséretes ahogy gondozza, táplálja és tisztán tartja a madarait. A földről enni lehetne Önöknél! Csodálatosan tiszta és rendezett a madárházuk!

Köszönjük szépen! Porkoláb család.

Kedves András! Igaz, hogy csak egy hete etetem a madaraimat a Bonaparte magkeverékkel, de máris mondhatom, hogy kiváló termék!! A madaraim nagyon jóízűen fogyasszák, tiszta, pormentes, s nagyon sokféle magot tartalmaz. Azt hiszem ezután csak ilyen minőségi magkeverékkel fogom őket táplálni.       

Köszönettel: Nyisztor Lászlóné